Η ομάδα των North Trainers είναι η πιο πλήρης στην Ελλάδα, μιας και διαθέτει ενεργούς εκτός από τους Προπονητές, Διατροφολόγους, Ψυχολόγους, Εργοφυσιολόγους , Φυσιοθεραπευτές και Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Το Brand των North Trainers, είναι συνώνυμο με την Αθλητική Προετοιμασία Υποψήφιων Α', Β’ & Γ’ Λυκείου που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στις Στρατιωτικές Σχολές, τα Σώματα Ασφαλείας και τα ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ.

Κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η οργάνωση στο ετήσιο προπονητικό πλάνο, που είναι δομημένο ανά μηνά - προπονητική εβδομάδα για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος & της επιτυχίας του μεγάλου προπονητικού team καθώς επίσης & του ενεργού μας επιστημονικού επιτελείου.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Κάνουμε το αδύνατο... δυνατό!!!

Η μεγαλύτερη Ομάδα Αθλητικής Προετοιμασίας North Trainers σε συνεργασία με την Cisco Webex την κορυφαία επαγγελματική λύση για διασκέψεις με βίντεο , ηλεκτρονικές συνεδρίες , κοινή χρήση οθόνης - διδασκαλίας μέσω προγραμμάτων, παρέχει την Αθλητική Προετοιμασία μέσω video & ταυτόχρονα live προπονήσεων υπό την καθοδήγηση Γυμναστή ανάλογα με το επίπεδο του κάθε Υποψήφιου/ιας και της Σχολής προτίμησής τους.

Επιμεληθήκαμε ειδικά προγράμματα προπονήσεων τόσο για την διατήρηση και βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού, της μυϊκής δύναμης και αντοχής αλλά και της τεχνικής όλων των αγωνισμάτων.

Η μόνη Ομάδα που αποδεικνύει καθημερινά γιατί αποτελεί την Ηγετική Δύναμη της Αθλητικής Προετοιμασίας Πανελλαδικά!!!

(19 Videos Μυικής Ενδυνάμωσης, 15 Videos Καρδιοαναπνευστικής Αντοχής, 6 Videos Τεχνικής Αγωνισμάτων)

2 Διαδικτυακές Προπονήσεις ανά εβδομάδα:

35€/μήνα


3 Διαδικτυακές Προπονήσεις ανά εβδομάδα:

45€/μήνα


4 Διαδικτυακές Προπονήσεις ανά εβδομάδα:

60€/μήναpliromes me vivawallet northtrainers.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ

Το Σεμινάριο διοργανώνεται από τον Όμιλο North Trainers σε συνεργασία με τη ψυχολόγο της Ομάδας κ. Τατιάνα Σαμαρά.

Γίνεται πλήρης ενημέρωση των Ψυχοτεχνικών Τεστ. Αναλύεται η λογική της Ψυχομετρικής Εξέτασης & των τest που συνδυάζονται προκειμένου να έχει κάποιος/ια , θετική αξιολόγηση στο τέλος της διαδικασίας.Με την προσομοίωση της ατομικής αλλά & της ομαδικής συνέντευξης η Προετοιμασία συνεχίζεται αδιάκοπα σε όλα τα επίπεδα με τα στελέχη των NorthTrainers να παρέχουν, με αμίμητο επαγγελματισμό και ποιότητα, μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες απαραίτητες για τους/ις Υποψηφίους/ιες να κατακτήσουν μέσω της σκληρής δουλειάς τους στόχους τους.

Συμμετοχή στο σεμινάριο:

50€


Συμμετοχή στο σεμινάριο & 6 Ψυχομετρικά Τεστ:

150€ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ

Χορήγηση σε ηλεκτρονική μορφή σε πλατφόρμα Custom της Ομάδας των North Trainers με συμπλήρωση απαντήσεων σε ορισμένο χρόνο, γίνεται προσομοίωση της διαδικασίας των εξετάσεων. Κριτικά Τεστ, Τεστ Ετοιμότητας, Τεστ Προσωπικότητας, Γλωσσικά Τεστ, Αριθμητικά Τεστ, Τεστ MATRIX, Τεστ Ζωγραφικής. Τα αποτελέσματα και η αξιολόγηση αυτών αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου σε ηλεκτρονική μορφή .

6 Ψυχομετρικά Τεστ:

100€


12 Ψυχομετρικά Τεστ:

150€


24 Ψυχομετρικά Τεστ:

200€


pliromes me vivawallet northtrainers.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ

Ανάλυση ανά Σχολή σε σχέση με την διαδικασία ,την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, την υποβολή, τα χρονοδιαγράμματα καθώς επίσης & επισήμανση όλων των σημαντικών σημείων προσοχής και αποφυγής πιθανών λαθών. Η άψογη εξυπηρέτηση και σε αυτό το θέμα καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουν οι North Trainers και που τους καθιστούν πρωτοπόρους στις προτιμήσεις γονέων και μαθητών.

Συμμετοχή στο σεμινάριο:

50€ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ

Μια Αίτηση:

50€


Δυο Αιτήσεις:

60€


Τρεις Αιτήσεις:

70€


Τέσσερις Αιτήσεις:

80€


pliromes me vivawallet northtrainers.gr

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ενημέρωση σε θέματα διατροφής. Μοναδικές παρουσιάσεις από εξαιρετικούς επαγγελματίες δίνοντας πολύτιμες συμβουλές σε βασικούς τομείς όπως : ο αριθμός καθημερινών γευμάτων, αναλογία τροφών, ποια είναι τα σνακ, τι πρέπει να περιλαμβάνουν, η σημασία του σιδήρου, ο ρόλος του αλατιού, οι ανάγκες πριν & μετά την προπόνηση..

Συμμετοχή στο σεμινάριο:

50€ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

Εξαιρετικοί Επαγγελματίες αναλύουν διεξοδικά τα κρίσιμα σημεία προσοχής που έχουν σχέση με: Σημασία προθέρμανσης & αποθεραπείας, Συχνοί τραυματισμοί - που οφείλονται , Αποκατάσταση Τραυματισμού - Μύθος η αλήθεια , Επιπλέον αθλητικές υποχρεώσεις -πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα.

Συμμετοχή στο σεμινάριο:

50€pliromes me vivawallet northtrainers.gr

ΑΓΧΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΓΟΝΕΙΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ)

Η διαχείριση του άγχους την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων & πως μπορούν οι γονείς από την δική τους πλευρά να βοηθήσουν. Δίνονται χρήσιμες και ταυτόχρονα πολύτιμες συμβουλές όπως επίσης & τεχνικές διαχείρισης – αποφυγής του άγχους. Η αθρόα συμμέτοχη υποψηφιων- γονέων μαρτύρα την αναγκαιότητα της συνάντησης μας καθώς αυτή κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να λάβουν γνώση για όλα τα παραπάνω επίμαχα ζητήματα.

Συμμετοχή στο σεμινάριο:

50€ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Μέσα από το σεμινάριο, θα ενισχύσουμε την αποτελεσματική προετοιμασία σας τόσο για τις Προαγωγικές όσο και για τις Πανελλαδικές εξετάσεις εστιάζοντας σε πεδία όπως: H ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και περιορισμών, η οργάνωση αποτελεσματικής μελέτης (χρονοδιάγραμμα, καταπολέμηση αναβλητικότητας κλπ., τεχνικές & στοχευμένη μεθοδολογία διαβάσματος, πρακτικές οδηγίες και έξυπνα tips για μεγιστοποίηση της απόδοσης μας (S.T.A.R. techniques). Θα παρουσιαστούν με απλό και εύληπτο τρόπο όλα εκείνα που θα βοηθήσουν μαθητές και γονείς να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και παράλληλα θα δώσουν πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις & προτάσεις. Στο τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή. Οι NorthTrainers συμμετέχουν σε όλα τα βήματα των Υποψηφίων προς την επιτυχία, και αυτό το καταδεικνύουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανεβαίνουμε το βάθρο της επιβράβευσης όλοι μαζί γιατί απλώς ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!.

Συμμετοχή στο σεμινάριο:

50€


pliromes me vivawallet northtrainers.gr

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Σε συνεργασία με Ιδιωτικές Κλινικές δεδομένου της άρτιας οργάνωσης, πραγματοποιούμε τις Υγειονομικές Εξετάσεις των μαθητών/τριων που θα είναι υποψήφιοι/ιες στις Στρατιωτικές Σχολές, τα Σώματα Ασφαλείας και τα ΤΕΦΑΑ. Όλη την διαδικασία των εξετάσεων την επιμελείται με ευλάβεια και επιτυχία η Ομάδα των North Trainers & δεν χρειάζεται πολύς χρόνος αφού τους καθοδηγούν με σωστή οργάνωση και άριστο συντονισμό, , συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις γνωματεύσεις των μικροβιολογικών εξετάσεων. Οι North Trainers, πιστοί στην αρχή «Είμαστε δίπλα στον μαθητή» από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και την επιτυχία στον στόχο, κατέδειξαν για μια ακόμη μια φορά την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν λαμβάνοντας ως ηθική ανταμοιβή την ικανοποίηση όλων των μαθητών από την αποφυγή της ταλαιπωρίας και των ενδεχόμενων αστοχιών.

Υγειονομικές Στρατιωτικών-Σωμάτων Ασφαλείας (ανδρών):


Υγειονομικές Στρατιωτικών-Σωμάτων Ασφαλείας (γυναικών):


Υγειονομικές ΤΕΦΑΑ (ανδρών):


Υγειονομικές ΤΕΦΑΑ (γυναικών):ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ (ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ)

Με αυστηρή προσομοίωση σε όλη τη διαδικασία εξέτασης γίνεται μέτρηση επιδόσεων σε όλα τα αγωνίσματα. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στον/ην υποψήφιο/α να αποκτήσουν εμπειρία στην διαδικασία εξέτασης και να ελέγξουν τις δυνατότητες τους. Αφού ελεγχθεί το αθλητικό ιστορικό και το ιστορικό τραυματισμών, αξιολογούνται τα αποτελέσματα του τεστ επιδόσεων και προτείνεται η έναρξη ή όχι των προπονήσεων καθώς και η συχνότητα αυτών.

Μέτρηση σε όλα τα εξεταζόμενα αγωνίσματα:

50€pliromes me vivawallet northtrainers.gr

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ 

by LABORA

Από τις κορυφαίες ομάδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού με σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες συμβουλευτικής, προσαρμοσμένες στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε μαθητή/τριας, αναλαμβάνουν την συμβουλευτική για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σας δελτίου. Για εμάς δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις… Ο στόχος μας είναι να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές για εσένα και να πετύχεις.

 


ΒENEFITS PACKAGES

BENEFITS PACKAGE 1

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ: 50€
12 ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ: 150€

200€


BENEFITS PACKAGE 2

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ: 50€
12 ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ: 150€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ: 50€
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ(1): 50€

300€


BENEFITS PACKAGE 3

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ: 50€
12 ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ: 150€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 50€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ: 50€
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 50€

350€


BENEFITS PACKAGE 4

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ: 50€
18 ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ: 180€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ: 50€
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ(1): 50€
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΒΥ LABORA: 100€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 50€

480€

400€pliromes me vivawallet northtrainers.gr

LEVEL UP PACKAGES

LEVEL-UP PACKAGE 3


LEVEL-UP PACKAGE 3 PLUS


LEVEL-UP PACKAGE 6


LEVEL-UP PACKAGE 6 PLUSpliromes me vivawallet northtrainers.gr