Bραβεύσεις των Νorth Trainers

Για τις καινοτομίες στην Αθλητική Προετοιμασία Υποψήφιων

3 Πανελλαδικά βραβεία και συνεχίζουμε

icon-vraveio-1

1ο ΧΡΥΣΟ
FITNESS AWARDS 2023

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για όλον τον Όμιλο των North Trainers η χρυσή διάκριση που μας αποδόθηκε ως η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που βραβεύτηκε , από το 1983 που υπάρχει ο θεσμός, στα πλαίσια των Fitness Awards 2023 στην κατηγορία «Αθλητική Προετοιμασία Υποψηφίων για Σχολές» με το Πρώτο Βραβείο.

Το Βραβείο αυτό είναι επιβράβευση της αδιάκοπης προσπάθειας προς την αριστεία, που επιχειρείται από τα μέλη της ομάδας μας και από τους πολύτιμους συνεργάτες μας εδώ και 19 χρόνια. Μιας προσπάθειας που ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται και στην Λάρισα και Βόλο, από Σεπτέμβριο στην Αθήνα και ευελπιστούμε να απλωθεί και σε άλλες πόλεις.
Με την ευκαιρία της μεγάλης αυτής διάκρισης , να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της ομάδας μας, με τα οποία έχουμε αναπτύξει κουλτούρα οικογένειας και ένα όραμα: Να προσφέρουμε την αριστεία στην αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων με υπευθυνότητα, ποιότητα, ακαιρεότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

Το βραβείο ανήκει λοιπόν σε όλους, σε εκείνους που συνεργαζόμαστε, σε εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν και σε εκείνους που μας στηρίζουν διαχρονικά. Είναι όμως ιδιαίτερα αφιερωμένο σε δύο αγαπητούς συνεργάτες μας που έφυγαν πρόωρα από την ζωή, τον φυσικοθεραπευτή της Θεσσαλονίκης Χάρη Αναστασίου και στο Διατροφολόγο του Βόλου Λάμπη Κωνσταντίνο.

4
1
2
3
6
7
386239254_122098731626068016_4147456937934623160_n

1ο ΧΡΥΣΟ
EDUCATION LEADERS AWARDS 2023

Άλλη μία διάκριση, άλλο ένα χρυσό βραβείο για την ομάδα μας, τους North Trainers. Μετά από την διάκριση από τα FITNESS AWARDS με το Χρυσό βραβείο για τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, ήρθε και δεύτερο χρυσό βραβείο από τα EDUCATION LEADERS AWARDS για το πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ στην κατηγορία μέθοδος προετοιμασίας για ειδικούς διαγωνισμούς.

Τα Education Leaders Awards διοργανώνονται κάθε χρονιά με στόχο να αναδείξουν τις εκπαιδευτικές μονάδες, τις δραστηριότητες, καθώς και τον εκπαιδευτικό της χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές Λυκείου προσέρχονται στις Πανελλήνιες με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στις σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας (Στρατιωτικές σχολές, Αστυνομική Ακαδημία, Πυροσβεστική, Λιμενικό). Εκτός από τον βαθμό των εξετάσεων, έχουν να αντιμετωπίσουν και μια σειρά δύσκολων δοκιμασιών, όπως Υγειονομικές εξετάσεις, Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες και Αθλητικές Δοκιμασίες. Έως την φετινή χρονιά ένας σημαντικός αριθμός εξαίρετων μαθητών έμενε εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στις παραπάνω σχολές γιατί δεν κατάφερνε να περάσει τις δοκιμασίες αυτές ή έκανε κάποιο λάθος στην διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων και συγκέντρωσης των αναρίθμητων δικαιολογητικών. Το Πλήρες Πρόγραμμα Προετοιμασίας αποτελεί μια μοναδική καινοτομία γιατί στην ουσία ανέλαβε εξ ολοκλήρου την πλήρη ενημέρωση χιλιάδων οικογενειών, την κατάρτιση τους στις απαιτήσεις των εξετάσεων, στην επιστημονική και αθλητική τους προετοιμασία αλλά και στην καθοδήγηση βήμα-βήμα έως το τελευταίο στάδιο των εξειδικευμένων διαδικασιών. Για το λόγο αυτό, ένωσαν τις δυνάμεις τους 2 κορυφαίοι Εκπαιδευτικοί Φορείς, ο καθένας στον τομέα του, και κατάφεραν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα:

Οι συντελεστές του έργου είναι 2 κορυφαίοι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί με μακρόχρονη εμπειρία:

Α. Η Labora Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, ένας από τους σημαντικότερους ιδιωτικούς φορείς επαγγελματικού προσανατολισμού και πολυβραβευμένους στους προηγούμενους διαγωνισμούς (Χρυσό το 2022 για το application SPOUDES, Αργυρό του 2022 για το Πλήρες Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Χάλκινο το 2021 για το πρώτο Υβριδικό Βιβλίο στην Ελλάδα με τίτλο: ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ).

Β. Οι Northtrainers, η μεγαλύτερη ομάδα Αθλητικής Προετοιμασίας στην Ελλάδα με παρουσία 20 ετών στον χώρο και παρουσία σε 4 πόλεις (Αθήνα από το Σεπτέμβριο , Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λάρισα) και μεγάλη εμπειρία ετών στον χώρο της προετοιμασίας αθλητών και μαθητών. Πρόσφατα βραβευμένη από τα FITNESS AWARDS με το Χρυσό βραβείο για τις καινοτόμες υπηρεσίες της.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας, που μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους. Οι βραβεύσεις μας δίνουν δύναμη και ενθάρρυνση να συνεχίσουμε το ποιοτικό έργο μας, να το βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, και να στοχεύουμε πάντα την αριστεία.

icon-vraveio-2b
icon-vraveio-2d
icon-vraveio-2c
icon-vraveio-2a
icon-vraveio-2e
icon-vraveio-2f
icon-vraveio-3

Χρυσή Εταιρεία 2023

Άλλη μία διάκριση, άλλο ένα χρυσό βραβείο, το τρίτο κατά σειρά για την ομάδα μας, τους North Trainers. Μετά από την διάκριση από τα FITNESS AWARDS με το Χρυσό βραβείο για τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, το χρυσό βραβείο από τα EDUCATION LEADERS AWARDS για το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ στην κατηγορία μέθοδος προετοιμασίας για ειδικούς διαγωνισμούς, ήρθε και το τρίτο χρυσό βραβείο.

Η North Trainers είναι η νικήτρια στην κατάταξη ΧΡΥΣΗ Εταιρεία (Golden Company 2023). Το βραβείο αυτό απονέμεται με βάσει τις υπάρχουσες αξιολογήσεις σε ιστότοπους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιέχουν έγκυρες κριτικές. Μετά τη συλλογή και ανάλυση των δεδομένων, η North Trainers ήταν μεταξύ των εταιριών με την καλύτερη βαθμολογία στην Ελλάδα και τη μεγαλύτερη στο θεσμό της Αθλητικής Προετοιμασίας Υποψηφίων για Στρατιωτικές Σχολές , Σώματα Ασφαλείας , ΤΕΦΑΑ & όχι μόνο .

Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για μας, γιατί η κριτική επιτροπή είναι οι ίδιοι πελάτες μας , που εξυπηρετούμε πλέον Πανελλαδικά. Τους ευχαριστούμε πολύ για τις αξιολογήσεις που έκαναν για το έργο μας και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν διαχρονικά.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας, που μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους. Οι βραβεύσεις μας δίνουν δύναμη και ενθάρυνση να συνεχίσουμε το ποιοτικό έργο μας, να το βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, και να στοχεύουμε πάντα την αριστεία.

icon-vraveio-3a