ΠΛΗΡΗΣ ΛΥΣΗ

Ο Όμιλος North Trainers προσφέρει μια πλήρη λύση ώστε να μη χρειάζεται κάποιος να απευθυνθεί οπουδήποτε αλλού, καθώς έκτος από τις προπονήσεις προσφέρει την Ψυχομετρική Δοκιμασία, τις Υγειονομικές Εξετάσεις και την συμπλήρωση – υποβολή των αιτήσεων , Προγράμματα διατροφής , Τεστ επιδόσεων , Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας , Τεστ μυϊκής δύναμης , Διαδικτυακές προπονήσεις , Εκπαιδευτικές ημερίδες , Ενημερώσεις γονέων , Study Bot , Erp - Crm  .

NorthTrainers σημαίνει γνώση, οργάνωση, εξειδίκευση, εμπειρία, θετικό αποτέλεσμα σε όλα όσα αφορούν την διαδικασία εισαγωγής ώστε γονέας & μαθητής/τρια να νιώθουν ασφάλεια έχοντας δίπλα τους μια Ομάδα που μπορεί να τους βοηθήσει - συμβουλέψει σε όλα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Οι North Trainers σε συνεργασία με εξειδικευμένους Διατροφολόγους , βοηθούν όλους τους Υποψηφίους της Ομάδας στην πορεία της προετοιμασίας τους, να έχουν ισορροπημένη διατροφή για την καλύτερη απόδοση στις προπονήσεις τους & φυσικά την απώλεια ή αντίστοιχα την αύξηση βάρους . Πέρα από την σημαντικότητα της διατροφής την περίοδο των προπονήσεων , για τους Υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών και των Σωμάτων Ασφαλείας υφίσταται η προϋπόθεση του ορίου ΔΜΣ ανά Σχολή. Με την εγγραφή τους λαμβάνουν ένα εγχειρίδιο διατροφικών συμβουλών ώστε να έχουν τις πρώτες πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με την ποιότητα και την συχνότητα των γευμάτων πριν και μετά την προπόνηση . Στην συνέχεια δρομολογούν 1 δωρεάν συνεδρία ώστε να κάνουν μια μέτρηση σύστασης σώματος και να λάβουν ένα προτεινόμενο ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η Αθλητική Φυσικοθεραπεία περιλαμβάνει τις παρεμβάσεις αυτές οι οποίες βοηθούν το σωματικά δραστήριο άτομο στην πρόληψη τραυματισμών.  Επιπλέον, στην περίπτωση τραυματισμού, η Αθλητική Φυσικοθεραπεία συμβάλει στο να συνεχίσει τις δραστηριότητές του το άτομο με τις ελάχιστες δυνατόν επιπτώσεις και την μικρότερη αποχή από το άθλημα. Στο δυναμικό μας υπάρχουν έμπειροι Φυσικοθεραπευτές & Εργοφυσιολόγος ώστε να στηρίζουμε όλες τις ανάγκες των μελών της Ομάδας μας, παρέχοντας δωρεάν συνεδρίες για αξιολόγηση – επίλυση προβλημάτων & επιπλέον έκπτωση σε υπηρεσίες των Φυσικοθεραπευτηρίων- Εργομετρικών Κέντρων.

YΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με Ιδιωτικές Κλινικές μπορούμε να στηρίξουμε τους μαθητές μας και σε αυτή την διαδικασία που καλούνται να υποβληθούν. Η Ομάδα μας αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση των υγειονομικών εξετάσεων μπορεί να παρέχει τα παρακάτω: Οργάνωση & Διεξαγωγή όλων των εξετάσεων σε μια κλινική. Εξοικονόμηση χρόνου καθώς ο χρόνος δεν θα ξεπεράσει τις 3 ώρες. Συνοδεία των μαθητών από προσωπικό της Ομάδας μας. Οργάνωση - έλεγχος του φακέλου και παράδοση από εμάς . Σημαντικές εκπτώσεις στο σύνολο των εξετάσεων.

STUDY BOT

EMPLOY EDU

Σε συνεργασία με την Εmploy Εdu προσφέρουμε σε όλους τους Υποψηφίους της Ομάδας μας τη πληρέστερη βάση επαγγελματικού προσανατολισμού Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για κάθε μαθητή/μαθήτρια! Αναλυτική Περιγραφή για όλα τα τμήματα του μηχανογραφικού (περιγραφή τμημάτων & επαγγελματικά δικαιώματα) Συνδεόμενα Επαγγέλματα με την κάθε σχολή (επαγγελματικές μονογραφίες & σύνδεση με ΑΕΙ) Υπολογισμός Μορίων & Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ειδική εφαρμογή για τη δημιουργία σεναρίων με βάση τα μόρια) Συμπλήρωση Μηχανογραφικού (παραμετροποιημένη εφαρμογή για την προετοιμασία του μηχανογραφικού των πανελλαδικών) Εγκύκλιοι & Αποφάσεις για το Λύκειο και το Σύστημα Εισαγωγής (όλο το πληροφοριακό υλικό που σχετίζεται με τη φοίτηση στο Λύκειο και την εισαγωγή στα ΑΕΙ όπως π.χ. μετεγγραφές, αθλητές, ειδικές παθήσεις κ.λπ.) Μοναδικές Μελέτες & Πολυμεσικό Υλικό

ANDROID APPLICATION

 

Με εφαρμογή ειδοποιήσεων των μαθητών/τριων μας & των γονέων τους πετυχαινουμε την άμεση ειδοποίηση τους , για οποιαδήποτε αλλαγή ωραρίου ή προπόνησης, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών ή αναβολής λειτουργίας των Σταδίων-Κολυμβητηρίων (διοργάνωση αγώνων η άλλων εκδηλώσεων) με απώτερο στόχο τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των πελατών μας και την ορθότερη διαχείριση του πολύτιμου χρόνου τους , που σίγουρα δεν διαθέτουν για άσκοπη σπατάλη.