ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ

Ως επιτυχία θεωρούμε την επίτευξη του 1ου στόχου κάθε μαθητού μας. Από το πρώτο έτος λειτουργίας των NorthTrainers το 2004 μέχρι και σήμερα έλαμψαν πολλά αστέρια μαθητές μας καταλαμβάνοντας θέσεις στο βάθρο των επιτυχόντων. Είμαστε περήφανοι που εκατοντάδες μαθητές μας μετά από επίπονη δουλειά, συνέπεια, προσπάθεια κατέκτησαν τον στόχο τους και γεύτηκαν την επιτυχία, που είναι όμως και επιτυχία των NorthTrainers.

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


∆εν είναι τυχαίο πως η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας αναφέρει ότι «Οι υποψήφιοι/ες για να επιτύχουν τα όρια επίδοσης των αγωνισμάτων καλό θα είναι να έχουν εκ των προτέρων κατάλληλα προετοιμασθεί


ΣΧΟΛΕΙΟ + ΜΕΛΕΤΗ + ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ + ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ =
ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΑΣ


Με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο χώρο. Επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, οργανωμένοι και με πλάνο που καλύπτει και τη πιο μικρή λεπτομέρεια, αλλά πάνω από όλα με όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν. Πραγματικό ενδιαφέρον για κάθε παιδί που αναλαμβάνουν. Μια οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα που με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονητική ομάδα μου, την οικογένεια των NORTH TRAINERS, που με βοήθησε να πετύχω στις Προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών σχολών. Προπονητές επαγγελματίες, έμπειροι και καταρτισμένοι, με αγάπη και πλήρη αφοσίωση στο αντικείμενο τους. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό, τη συνέπεια και την άψογη εξατομικευμένη διαχείριση του κάθε υποψηφίου, ενθαρρύνουν την προσπάθεια του, στηρίζουν τους στόχους του και τον οδηγούν στην επιτυχία!! Τα όνειρα των παιδιών που τους εμπιστεύονται, είναι ασφαλή στα χέρια τους, γιατί τα κάνουν πραγματικότητα!!


Η τρίτη λυκείου είναι σίγουρα μια δύσκολη κι απαιτητική χρονιά για όλους τους μαθητές! Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω στρατιωτικός γι' αυτό και όλα τα χρόνια του λυκείου είχα αφοσιωθεί στο διάβασμα, παραμελώντας όμως την άθλησή μου. Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, η ομάδα των North Trainers με τους έμπειρους προπονητές της, υπήρξε δίπλα μου βοηθώντας με να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να περάσω στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Α.Ν). Οι προπονήσεις μας ήταν το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την ρουτίνα του διαβάσματος και μέσα από αυτές έκανα φιλίες που κρατάνε μέχρι και σήμερα! Με κάποια από τα παιδιά αργότερα υπήρξαμε και συμμαθητές στη σχολή!! Θα θυμάμαι πάντοτε την ομάδα μας με πολλή αγάπη! Σας ευχαριστώ για όλα!!


Η ομάδα των north.trainers συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πετύχω τον στόχο μου. Η κάθε προπόνηση αποτελούσε προσομοίωση με  την τελική ημέρα των αγωνισμάτων. Η άμεση και συνεχή επικοινωνία  προπονητών-υποψηφίων και ο επαγγελματικός  τρόπος διεξαγωγής της κάθε  προπόνησης βοήθησε ώστε να βελτιώνεται καθημερινά ο κάθε υποψήφιος τόσο σε διανοητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.


Από το Γυμνάσιο ακόμη ήξερα ότι θέλω να περάσω ΤΕΦΑΑ. Πέτυχα τον στόχο μου αυτόν και το οφείλω κατά πολύ στην ομάδα North trainers, η οποία στάθηκε σαν οικογένεια στο πλευρό μου χαρίζοντάς μου τη γνώση, την καθοδήγηση, την οργάνωση και την κατανόηση που χρειαζόμουν. Η ομάδα αυτή με έκανε να αγαπώ όχι μόνο τη θέσπιση υψηλών προσωπικών στόχων, αλλά και το ταξίδι προς αυτούς. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου North trainers!


Μια ομάδα προετοιμασίας που με έκανε να ξεχνιέμαι και να αποβάλλω άγχος από όλη την πίεση των πανελλαδικών στις προπονήσεις τους .


Μία ομάδα! Μία οικογένεια! Αυτές είναι οι λέξεις για να περιγράψει κάποιος πραγματικά αυτό που ζήσαμε. Άνθρωποι επαγγελματίες που ήταν δίπλα μας όχι μόνο ως προπονητές αλλά και ως φίλοι και υποστηρικτές καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Ιδιαιτέρως για μένα που έπρεπε να χάσω αρκετά κιλά για να καταφέρω τον στόχο μου ήταν εκεί και δεν σταμάτησαν να με εμψυχώνουν. Ακόμα κέρδισα αρκετές φιλίες που ακόμα και σήμερα είναι πλάι μου! Το ευχαριστώ είναι λίγο για την δουλειά που κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε!


Στη δυσκολότερη και τελευταία μαθητική μου χρόνια δεν ήμουν μόνη! Είχα σύμμαχο την ομάδα αθλητικής προετοιμασίας North trainers! Σε αυτούς τους μήνες συνεργασίας μας ένιωσα πραγματικά πως είμαστε μια οικογένεια έχοντας την πλήρη στήριξη όλων των προπονητών. Όσο η χρονιά (2020) δυσκόλευε (λόγω covid-19) ολόκληρο το προπονητικό team ήταν έτοιμο με ευέλικτες λύσεις ώστε να μην χαθεί ούτε μια ημέρα. Και την περίοδο της καραντίνας οι ρυθμοί ήταν αμείωτη όπως και έπρεπε, πάντοτε με ένα θερμό και ομαδικό κλίμα ακόμη και διαδικτυακά. Έτσι στο φινάλε αυτής της καθοριστικής χρονιάς κατάφερα να συγκεντρώσω 3.866 μόρια και στη συνέχεια να εισέλθω στην πρώτη μου επιλογή ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. North trainers σας ευχαριστώ!


North trainers μια ομάδα μια οικογένεια όντως! Οι προπονητές πολύ καλοί στην δουλειά τους, φανταστικοί άνθρωποι και η ομάδα αποτελείται και από επαγγελματίες άλλων κλάδων για να βοηθήσουν είτε με τραυματισμούς είτε με διατροφή αν χρειαστεί. Στην προπόνηση γινόταν καλή δουλειά αλλά περνούσαμε και πολύ καλά! Είναι η καλύτερη ομάδα για να είσαι!


Ονομάζομαι Εύα Τιλσίζογλου και είμαι απόφοιτη Τεφαα. Στο ταξίδι μου για την εισαγωγή στην σχολή που επιθυμούσα, πέρα από την στήριξη του περιβάλλοντος μου, είχα τους Νorth Τrainers. Καταξιωμένους προπονητές που κατάφεραν να με φέρουν στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση ώστε να πάρω τα μόρια που με έβαλαν από τους πρώτους εισαχθέντες στην σχολή μου!


Ονομάζομαι Γιώργος Βούλγαρης είμαι απόφοιτος παραγωγικής σχολής (ΣΜΥ) και θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για το πως με βοήθησε η ομάδα των North Trainers να πιάσω τα απαιτούμενα όρια στις δοκιμασίες για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές αλλά και να βελτιωθώ σαν άνθρωπος. Αρχικά η εν λόγω ομάδα αποτελείται από άρτια καταρτισμένους ανθρώπους σε όλους τους τομείς και σε όλα τα πόστα. Πρόκειται για μια ομάδα που με το πέρας του χρόνου την νιώθεις σαν «οικογένεια». Είναι πάντα δίπλα όταν τους χρειαστείς για να ακούσεις μια πιο έμπειρη αλλά και πιο αντικειμενική άποψη για οτιδήποτε σε απασχολεί. Το κλίμα είναι άριστο και όλα λειτουργούν με γνώμονα την βελτίωση τόσο των αποτελεσμάτων σου αλλά και την βελτίωση σαν άνθρωπος Όποτε από την δίκη μου εμπειρία θεωρώ πως η ομάδα των North trainers είναι μονόδρομος για την επιτυχία!!!


Ευχαριστώ πολύ την ομάδα η οποία υπήρξε αρωγός στην προσπάθεια μου τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά τα 2 τελευταία σχολικά μου χρόνια.


Η κατάλληλη και σωστή αθλητική μου προετοιμασία, σε συνδυασμό με το διάβασμα, είναι που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μου και στην εισαγωγή μου τελικά στην Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Χωρίς τους NORTH TRAINERS όμως, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Με βοήθησαν και με στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! NORTH TRAINERS μια ομάδα, μια μεγάλη οικογένεια!


Η ομάδα των North Trainers συνέβαλλε ενεργά στην προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου μου! Με την συνεχή στήριξη τους κατάφερα να ανταπεξέλθω με επιτυχία στις αθλητικές και ψυχομετρικές εξετάσεις χωρίς καμία δυσκολία. Είναι πραγματικά μια ομάδα που γίνεται οικογένεια σε μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια!


Δεν θα είχα φτάσει ως εδώ χωρίς τη δική σας βοήθεια και γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. #ΝΟRTH TRAINERS.


Η χρονιά των Πανελληνίων μένει αδιαμφισβήτητα αξέχαστη για κάθε μαθητή που στοχεύει υψηλά και ονειρεύεται. Και γιατί να μην το κάνει? Ειδικά όταν ξέρει ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα υπό την κατάλληλη καθοδήγηση. Έτσι και το δικό μου όνειρο να αποτελέσω μέλος του ένδοξου πολεμικού ναυτικού πραγματοποιήθηκε, καθώς κατάφερα με επιτυχία να γράψω και φυσικά να περάσω τις αθλητικές δοκιμασίες με την αρωγή της ομάδας των North Trainers. Με τα εξατομικευμένα και μελετημένα για κάθε group υποψηφίων προγράμματα  ενδυνάμωσης, η παροχή γυμναστηρίου για την υπό κατάλληλες συνθήκες προπόνηση τον Χειμώνα , η παρουσία Φυσικοθεραπευτή, Ψυχολόγου στην ομάδα , η στήριξη των Προπονητών  και η συνεχής εγρήγορση, με τα χρονόμετρα να παίρνουν φωτιά, ακόμα και τις δύσκολες μέρες για κάθε παιδί που αγωνίζεται, η υποστήριξη σε όλα τα μέτωπα  είναι καθοριστικής σημασίας  για τη άνευ όρους επιτυχία. Για τον φετινό και κάθε μελλοντικό υποψήφιο, προτείνω ανεπιφύλακτα τους North Trainers. Γιατί στη ζωή με 2 πράγματα δεν παίζεις... με την οικογένεια και την ομάδα σου!!!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα των North Trainers, η οποία στάθηκε δίπλα μου με την πολύτιμη βοήθειά της σε όλη την προσπάθεια  εισαγωγής μου στα ΤΕΦΑΑ, προσφέροντάς μου και με το παραπάνω τα απαραίτητα εφόδια τα οποία με οδήγησαν στην επιτυχία του στόχου μου!!!


Όταν υπάρχει στόχος απαιτείται και αφοσίωση. Υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά και άνθρωποι ικανοί να σου προσφέρουν την βοήθεια που χρειάζεσαι! Η οικογένεια των North trainers στήριγμά μου καθ'ολη τη διάρκεια του Λυκείου πίστεψε σε εμένα και με την στοχευμένη καθοδήγηση τους κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου! Η οργάνωση στο προπονητικό πλάνο, η ψυχραιμία και η επαγγελματική τους συμπεριφορά επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό όμως για αυτήν την ομάδα είναι το οικογενειακό και ζεστό περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει οι άξιοι αυτοί προπονητές που την συναποτελούν. Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε αυτόν τον αγώνα! Αντιθέτως, είχα την ψυχολογική υποστήριξη που χρειαζόμουν και ένιωθα την αγάπη και την κατανόηση τους. Έτσι δεν σταμάτησα να προσπαθώ μέχρι που τα καταφέραμε μαζί!!

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ-ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΕΣ 2023

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Katerina Batsika
Katerina Batsika
28. Iούλιος, 2023.
Καταπληκτική συνεργασία με τα παιδιάαπο εξαιρετικοιυς επαγγελματίες. Ευχαριστούμε πολύ τον Κο. Κώστα για την στοχευμένη και μεθοδευμένη προπόνηση και την ψυχολογική υποστήριξη που συνέβαλλαν στο να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Xanthisot Tzitska
Xanthisot Tzitska
27. Iούλιος, 2023.
Η οικογένεια της Νorth trainers συνέβαλε πραγματικά στην εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου. Η υπομονή και επιμονή των προπονητών για βέλτιστες επιδόσεις, μου χάρισαν συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης από την επιτυχία των αθλητικών δοκιμασιών, τα οποία με τη σειρά τους λειτούργησαν ενθαρρυντικά για την επιτυχία των γραπτών εξετάσεων!!!
Κωνσταντίνος Μαντάς
Κωνσταντίνος Μαντάς
17. Iούνιος, 2023.
Στοχευμένη και μεθοδευμένη δουλειά, σε ένα υγιές περιβάλλον με άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις, από έμπειρους ανθρώπους που έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να βοηθήσουν τα παιδιά να πετύχουν όσο το δυνατόν υψηλότερες επιδόσεις στις εξετάσεις των αθλημάτων. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για την προετοιμασία ενόψει των αθλητικών δοκιμασιών των Στρατιωτικών σχολών, αστυνομίας και πυροσβεστικής, όσο και για τις εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ.
Maria Lamprianidou
Maria Lamprianidou
17. Iούνιος, 2023.
Οι καλύτεροι όλου του κόσμου 💪🏼
elena kapa
elena kapa
17. Iούνιος, 2023.
Δεν έχω λόγια για αυτήν την ομάδα!! Όλοι εκεί μέσα είναι ένας και ένας, επαγγελματίες που αγαπάνε αυτό που κάνουν και κυρίως είναι κοντά στα παιδιά. Έχουν απίστευτα πολλές γνώσεις στο αντικείμενό τους και όντως παλεύουν για να καταφέρουν τα παιδιά τους στόχους τους. Και πάνω από όλα είναι καλοί άνθρωποι με χιούμορ. Είναι απλά τοππππ!!!
nikos gousios
nikos gousios
17. Iούνιος, 2023.
Όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες και πραγματικά καταφέρνουν μέσα από μεθοδική δουλειά να επιτύχεις τον στόχο σου! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

VIDEO