Πλατφόρμα eSports

Custom σύστημα λογισμικού Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων ERP CRM

Mε Custom σύστημα λογισμικού Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) οι ΝΤ οργανώνουν και συγχρονίζουν την εξυπηρέτηση γονέων-μαθητών/τριών έχοντας ως στόχο την άμεση ενημέρωση, πληροφόρηση αλλά και την πλήρη καταγραφή και αυτοματοποίηση του καθημερινού workflow της Ομάδας. Με εφαρμογή ειδοποιήσεων των μαθητών/τριων & των γονέων τους πετυχαίνουμε την άμεση ειδοποίηση τους , για οποιαδήποτε αλλαγή ωραρίου ή προπόνησης, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών ή αναβολής λειτουργίας των Σταδίων-Κολυμβητηρίων (διοργάνωση τεστ ή άλλων εκδηλώσεων) με απώτερο στόχο τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των πελατών μας και την ορθότερη διαχείριση του πολύτιμου χρόνου τους , που σίγουρα δεν διαθέτουν για άσκοπη σπατάλη.

Με την εφαρμογή της eSports πλατφόρμας έχει καταδειχθεί ότι είναι σημαντικό η αθλητική προετοιμασία να έχει ισχυρά εργαλεία πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης για τους παρακάτω λόγους: Προσβασιμότητα σε εξειδικευμένη καθοδήγηση: Η τοποθεσία και οι χρηματικοί περιορισμοί απαγορεύουν σε πολλούς να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη καθοδήγηση.

Μάθηση με τον ρυθμό του υποψηφίου: Το παραδοσιακό coaching, όπως και με την παραδοσιακή εκπαίδευση, συνήθως ακολουθεί το ρυθμό των ταχύτερων μαθητών… ειδικά στην ομαδική προπόνηση. Αυτό αφήνει πολλούς υποψηφίους να προχωρήσουν πρόωρα στο επόμενο επίπεδο για να συμβαδίσουν με την ομάδα.

Ένα εργαλείο ηλεκτρονικής μάθησης μπορεί να επιτρέψει σε αυτούς τους υποψηφίους να μάθουν «με το δικό τους ρυθμό» και να προχωρήσουν «βήμα προς βήμα» κατακτώντας όλες τις απαραίτητες βασικές αρχές.

Πρόληψη τραυματισμών και ευαισθητοποίηση: Δεν μπορεί κανείς πάντα να αποτρέψει τον τραυματισμό, αλλά σίγουρα μπορεί να μειώσει την πιθανότητά του. Τι γίνεται με την ευαισθητοποίηση; Οι περισσότεροι υποψήφιοι, και γονείς δεν γνωρίζουν τα συμπτώματα από τραυματισμούς και πώς να αντιδράσουν σε αυτά.

Η ύπαρξη μιας πλατφόρμας αθλητικής ηλεκτρονικής μάθησης που δίνει πρόσβαση σε μαθησιακό περιεχόμενο σχετικά με διάφορους τραυματισμούς μπορεί να είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη διαχείριση τραυματισμών.

Βέλτιστη αξιοποίηση του χρόνου των προπονητών: Το να έχετε τους μαθητές σας να συμμετέχουν στην αθλητική προετοιμασία μέσω μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης μπορεί να ελευθερώσει χρόνο στους προπονητές για να επικεντρωθούν στη βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων, σε αντίθεση με την πλήρη διδασκαλία τους. Επιπλέον, ο προπονητής θα έχει περισσότερο χρόνο για να διδάξει τακτική και στρατηγική, καθώς και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο δέσιμο της ομάδας. Οι αθλητικές πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης μπορούν να βοηθήσουν τους υποψηφίους να διαπρέψουν στα αθλήματά τους, με τον ίδιο τρόπο που οι παραδοσιακές πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης εκπαίδευσης βοηθούν τους μαθητές.

5. Στην παραπάνω περιγραφή υπάρχουν εμπιστευτικά στοιχεία;                                                            Όχι

northCRM