ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ … ΟΙ NORTH TRAINERS ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα και για όλον τον Όμιλο των North Trainers η χρυσή διάκριση που μας αποδόθηκε ως η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που βραβεύτηκε , από το 1983 που υπάρχει ο θεσμός ,στα πλαίσια των Fitness Awards 2023 στην κατηγορία «Αθλητική Προετοιμασία Υποψηφίων για Σχολές» με το Πρώτο Βραβείο.
Το Βραβείο αυτό είναι επιβράβευση της αδιάκοπης προσπάθειας προς την αριστεία, που επιχειρείται από τα μέλη της ομάδας μας και από τους πολύτιμους συνεργάτες μας εδώ και 19 χρόνια. Μιας προσπάθειας που ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται και στην Λάρισα και Βόλο, και ευελπιστούμε να απλωθεί και σε άλλες πόλεις.
Με την ευκαιρία της μεγάλης αυτής διάκρισης, θα ήθελα απο καρδιάς να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας μας, με τα οποία έχουμε αναπτύξει κουλτούρα οικογένειας, και ιδιαίτερα αυτούς με τους οποίους ξεκίνησα αυτή την προσπάθεια (τον Ανέστη, την Στέλλα και την Ελένη) με ένα όραμα: Να προσφέρουμε την αριστεία στην αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων με υπευθυνότητα, ποιότητα, ακαιρεότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.
Το βραβείο ανήκει λοιπόν σε όλους, σε εκείνους που συνεργαζόμαστε, σε εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν και σε εκείνους που μας στηρίζουν διαχρονικά. Είναι όμως ιδιαίτερα αφιερωμένο σε δύο αγαπητούς συνεργάτες μου που έφυγαν πρόωρα απο την ζωή, τον φυσικοθεραπευτή της Θεσσαλονίκης Χάρη Αναστασίου και στο Διατροφολόγο του Βόλου Λάμπη Κωνσταντίνο.