LEVEL UP

«Άγγιξε» την κορυφή! 𝐋𝐄𝐕𝐄𝐋 𝐔𝐏 ⬆ ΝΕΟ πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας υποψηφίων για τις σχολές: Τ.Ε.Φ.Α.Α, Πυροσβεστική Ακαδημία, Λιμενικό Σώμα, Στρατιωτικές & Αστυνομικές σχολές, Επαγγελματίες Οπλίτες.
☑ Συνεργασία με τα γυμναστήρια 𝐀𝐥𝐭𝐞𝐫𝐥𝐢𝐟𝐞 & το Κέντρο Εκπαίδευσης & Καριέρας 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀.
☑ Διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο προπονητών πανελλαδικά.
☑ Σεμινάρια ψυχομετρικής δοκιμασίας.
☑ Υγειονομικές Εξετάσεις.
☑ Διπλά βραβευμένοι 🏆 Gold Education Leaders Awards 2023 🏆 Gold Fitness Awards 2023.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ – ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε Γήπεδα τα οποία διαθέτουν την υποδομή για όλα τα αγωνίσματα ενώ οι μέρες και οι ώρες προκύπτουν ανάλογα με τις ανάγκες των υποψηφίων & τον διαθέσιμο χρόνο που έχουν. Για την βελτίωση των επιδόσεων η Ομάδα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί έλεγχο μέσα από τα Τεστ Επιδόσεων που διοργανώνει , ώστε να διαπιστώνεται η εξέλιξη σε κάθε άθλημα και να θέτονται νέοι στόχοι. Επιπλέον μέσα από τα Τεστ οι Υποψήφιοι εξοικειώνονται με την ιδέα των εξετάσεων.

KOΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Οι North Trainers σε συνεργασία με εξειδικευμένους Διατροφολόγους , βοηθούν όλους τους Υποψηφίους της Ομάδας στην πορεία της προετοιμασίας τους, να έχουν ισορροπημένη διατροφή για την καλύτερη απόδοση στις προπονήσεις τους & φυσικά την απώλεια ή αντίστοιχα την αύξηση βάρους . Πέρα από την σημαντικότητα της διατροφής την περίοδο των προπονήσεων , για τους Υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών και των Σωμάτων Ασφαλείας υφίσταται η προϋπόθεση του ορίου ΔΜΣ ανά Σχολή. Με την εγγραφή τους λαμβάνουν ένα εγχειρίδιο διατροφικών συμβουλών ώστε να έχουν τις πρώτες πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με την ποιότητα και την συχνότητα των γευμάτων πριν και μετά την προπόνηση . Στην συνέχεια δρομολογούν 1 δωρεάν συνεδρία ώστε να κάνουν μια μέτρηση σύστασης σώματος και να λάβουν ένα προτεινόμενο ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΕΣΤ

Οι North Trainers διοργανώνουν κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία Σεμινάριο Ψυχομετρικών Τest με απώτερο στόχο την ενημέρωση των Υποψηφίων για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές Σχολές , τα Σώματα Ασφαλείας ( Πυροσβεστική Ακαδημία ,Αστυνομικές σχολές, Λιμενικό σώμα) καθώς και τα υπόλοιπα σώματα Ασφαλείας (ΕΠΟΠ, Ειδικοί Φρουροί κλπ). Η Ψυχολόγος της Ομάδας μας κάνει λεπτομερή ανάλυση και επεξήγηση σε: Test Προσωπικότητας , Ετοιμότητας, Γλωσσικά , Αριθμητικά , Μatrix Ατομική και Ομαδική συνέντευξη Ζωγραφική Με την εγγραφή τους λαμβάνουν : Εγχειρίδιο Ψυχομετρικών test όπου περιλαμβάνει ανάλυση όλων των κατηγοριών εξέτασης. Μηνιαία συμπλήρωση test όλων των κατηγοριών μέσω ειδικής πλατφόρμας και αξιολόγηση βάση των απαντήσεων. Με την συμμετοχή στο σεμινάριο Ψυχομετρικών test οι Υποψήφιοι ενημερώνονται έγκαιρα & έγκυρα από εξειδικευμένη Ψυχολόγο ,αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας στην συγκεκριμένη δοκιμασία δυο ημερών, λαμβάνουν όλη την βασική τεχνογνωσία των test και συμβουλές για τα σημεία προσοχής. Στο Σεμινάριο πραγματοποιείται και προσημείωση της ατομικής –ομαδικής συνέντευξης που καλούνται να εξετασθούν.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - ΤΕΣΤ ΜΥΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Οι NORTH TRAINERS , στα πλαίσια της προετοιμασίας των υποψηφίων για Στρατιωτικές Σχολές – Σώματα Ασφαλείας & ΤΕΦΑΑ , πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους σε όλα τα γήπεδα και κολυμβητήρια με την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Μέρος αυτών των προπονήσεων γίνονται σε υπερσύγχρονα και άνετα γυμναστήρια , που είναι και Επίσημα Προπονητικά Κέντρα των NORTH TRAINERS.

Για την επίτευξη όλων των αθλημάτων βάση αποτελεί η ικανότητα παραγωγής μυϊκής δύναμης, για αυτό φροντίζουμε σε κάθε ατομικό προπονητικό πλάνο που ετοιμάζουμε να υπάρχει στοχευμένο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης . Προκειμένου να ελέγχουμε το επίπεδο εξέλιξης των Yποψηφίων μας πραγματοποιούμε ανά 2 μήνες Τest Μυϊκής Δύναμης .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η Αθλητική Φυσικοθεραπεία περιλαμβάνει τις παρεμβάσεις αυτές οι οποίες βοηθούν το σωματικά δραστήριο άτομο στην πρόληψη τραυματισμών. Επιπλέον, στην περίπτωση τραυματισμού, η Αθλητική Φυσικοθεραπεία συμβάλει στο να συνεχίσει τις δραστηριότητές του το άτομο με τις ελάχιστες δυνατόν επιπτώσεις και την μικρότερη αποχή από το άθλημα. Στο δυναμικό μας υπάρχουν έμπειροι Φυσικοθεραπευτές & Εργοφυσιολόγος ώστε να στηρίζουμε όλες τις ανάγκες των μελών της Ομάδας μας, παρέχοντας δωρεάν συνεδρίες για αξιολόγηση – επίλυση προβλημάτων & επιπλέον έκπτωση σε υπηρεσίες των Φυσικοθεραπευτηρίων- Εργομετρικών Κέντρων.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με Ιδιωτικές Κλινικές μπορούμε να στηρίξουμε τους μαθητές μας και σε αυτή την διαδικασία που καλούνται να υποβληθούν. Η Ομάδα μας αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση των υγειονομικών εξετάσεων μπορεί να παρέχει τα παρακάτω: Οργάνωση & Διεξαγωγή όλων των εξετάσεων σε μια κλινική. Εξοικονόμηση χρόνου καθώς ο χρόνος δεν θα ξεπεράσει τις 3 ώρες. Συνοδεία των μαθητών από προσωπικό της Ομάδας μας. Οργάνωση - έλεγχος του φακέλου και παράδοση από εμάς . Σημαντικές εκπτώσεις στο σύνολο των εξετάσεων.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι Διαδικτυακές Προπονήσεις αποτελούν την νέα Πρωτοποριακή Μέθοδο των North Trainers που ενισχύει συνδυαστικά και αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην αύξηση επιδόσεων σε όλα τα αθλήματα. Λόγω όλων των περιοριστικών μέτρων που αντιμετωπίσαμε την περίοδο της πανδημίας η Ομάδας μας , άλλαξε τα δεδομένα….. Δημιουργήσαμε τις διαδικτυακές προπονήσεις όπου στην πορεία μας τις εξελίξαμε εμπλουτίζοντας το υλικό και δοκιμάζοντας όλα τα προγράμματα σε εκατοντάδες υποψηφίους που προετοιμάσαμε. Με άριστα αποτελέσματα είναι μέρος των παροχών μας για όσους επιθυμούν να βελτιωθούν σε τεχνική αγωνισμάτων ,σε αντοχή & μυϊκή ενδυνάμωση αλλά δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο ή λόγω του τόπου κατοικίας τους δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες. Προγράμματα που διαθέτουμε:

1.Μυική ενδυνάμωση & Μυϊκή αντοχή με συνδυαστικά προγράμματα

2. Βελτίωση αερόβιας κατάστασης

3. Εκμάθηση Τεχνικής για το Άλμα εις μήκος

4. Εκμάθηση Τεχνικής για το Άλμα εις ύψος

5. Εκμάθηση όλων των αναγνωρισμένων τεχνικών για την ρίψη σφαίρας

6.Εκμάθηση τεχνικής τρεξίματος

7.Εκμάθηση τεχνικής κολύμβησης

NORTH TRAINERS THESSALONIKI

NORTH TRAINERS LARISSA

NORTH TRAINERS VOLOS

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Η Ομάδα μας διοργανώνει δωρεάν Εκπαιδευτική Ημερίδα για όλους του γονείς & τους μαθητές που επιθυμούν την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές σχολές, τα Σώματα Ασφαλείας (Πυροσβεστική Ακαδημία, Αστυνομικές σχολές, Λιμενικό σώμα) & τα Τ.Ε.Φ.Α.Α/Σ.Ε.Φ.Α.Α. Στην Ημερίδα γίνεται ανάλυση όλων των σχολών από εξειδικευμένο επιστημονικό επιτελείο, ανάλυση των Προκαταρκτικών Εξετάσεων που απαιτούνται (Ψυχομετρικά Test, Υγειονομικές εξετάσεις, Αθλητικές Εξετάσεις) καθώς και όλες οι προϋποθέσεις εισαγωγής δηλαδή τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν, Προκηρύξεις – Ανακοινώσεις, Χρονοδιαγράμματα. Η αθρόα συμμετοχή και το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων είναι στοιχεία που καταδεικνύουν τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν οι North Trainers.

NORTH TRAINERS THESSALONIKI

NORTH TRAINERS LARISSA

NORTH TRAINERS VOLOS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στις Προκηρύξεις των Στρατιωτικών Σχολών & των Σωμάτων Ασφαλείας ,η Ομάδα μας ενημερώνει γονείς & μαθητές για όλη την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει των εγκυκλίων που εκδίδονται κάθε χρόνο ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν στις Προκαταρκτικές εξετάσεις και στην συνέχεια να έχουν δικαίωμα συμπλήρωσης των σχολών στο μηχανογραφικό δελτίο. Μέσα από την ενημέρωση αναλύουμε ανά Σχολή την διαδικασία ,την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, την υποβολή, τα χρονοδιαγράμματα καθώς επίσης & την επισήμανση όλων των σημαντικών σημείων προσοχής και αποφυγής πιθανών λαθών.

Eπίσης με την παρουσία του επιστημονικού επιτελείου της ομάδας των NORTH TRAINERS , γίνεται η καθιερωμένη & απαραίτητη ενημέρωση σε σχέση με την αθλητική διατροφή (Διατροφολόγος), την αποφυγή τραυματισμών (Φυσικοθεραπευτής) και την σημασία της ψυχολογίας στην απόδοση αλλά και στην αύξηση των επιδόσεων. Αρχή μας είναι ότι η ομαδική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων κατά την διάρκεια της αθλητικής προετοιμασίας (υποψήφιοι, γονείς και όλοι οι συνεργάτες των North Trainers) μπορεί να φέρει τον μαθητή μας πιο κοντά στον στόχο, που είναι η σίγουρη επιτυχία! NORTH TRAINERS EIMAΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

O πλήρης εργομετρικός έλεγχος θεωρείται απαραίτητος και ιδιαίτερα χρήσιμος για τον καταρτισμό του προπονητικού προγράμματος και τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης. Αρχικά να τονίσουμε ότι ο εργομετρικός και εργαστηριακός έλεγχος αποτελούν μεγάλο εργαλείο δουλειάς για έναν προπονητή, ο οποίος ξέρει να δουλεύει βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων του αθλητισμού και όχι εμπειρικά, επειδή κάποτε πέρασε ή μεγαλούργησε στα γήπεδα, διότι έτσι μόνο μπορεί να εστιάσει την προπόνηση στις πραγματικές ανάγκες ανάγκες του κάθε υποψηφίου.

STUDY BOT - EMPLOY EDU

Σε συνεργασία με την Εmploy Εdu προσφέρουμε σε όλους τους Υποψηφίους της Ομάδας μας τη πληρέστερη βάση επαγγελματικού προσανατολισμού Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για κάθε μαθητή/μαθήτρια! Αναλυτική Περιγραφή για όλα τα τμήματα του μηχανογραφικού (περιγραφή τμημάτων & επαγγελματικά δικαιώματα) Συνδεόμενα Επαγγέλματα με την κάθε σχολή (επαγγελματικές μονογραφίες & σύνδεση με ΑΕΙ) Υπολογισμός Μορίων & Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ειδική εφαρμογή για τη δημιουργία σεναρίων με βάση τα μόρια) Συμπλήρωση Μηχανογραφικού (παραμετροποιημένη εφαρμογή για την προετοιμασία του μηχανογραφικού των πανελλαδικών) Εγκύκλιοι & Αποφάσεις για το Λύκειο και το Σύστημα Εισαγωγής (όλο το πληροφοριακό υλικό που σχετίζεται με τη φοίτηση στο Λύκειο και την εισαγωγή στα ΑΕΙ όπως π.χ. μετεγγραφές, αθλητές, ειδικές παθήσεις κ.λπ.) Μοναδικές Μελέτες & Πολυμεσικό Υλικό