Ποιοί είμαστε... η φιλοσοφία μας ... η πορεία μας... !!!

Οι  North Trainers  αναλαμβάνουν την σωστή και ολοκληρωμένη Αθλητική Προετοιμασία Υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ , τις Στρατιωτικές Σχολές & τα Σώματα Ασφαλείας, μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.

H ιδέα γεννήθηκε από την ανάγκη των μαθητών για σίγουρη επιτυχία στις πρακτικές δοκιμασίες, καθώς από αυτές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η δικαίωση των κόπων ολόκληρων χρόνων και η επίτευξη των στόχων - ονείρων της ζωής τους.

Κατανοώντας λοιπόν την αγωνία τους να θεμελιώσουν την πιθανότητα της επιτυχίας, έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο στηρίζεται στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους προπονητικής και σε τακτικούς ελέγχους επιδόσεων.

Ως επιτυχία θεωρούμε την επίτευξη του 1ου στόχου κάθε μαθητή μας.

Αλήθεια, ποιες είναι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει ένας υποψήφιος για να γευτεί την επιτυχία;

1.Πρέπει να αποφασίσει να συμμετέχει στην προσπάθεια.
2.Πρέπει να αποφασίσει να πετύχει.
3.Πρέπει να αποφασίσει να μη εγκαταλείψει μέχρι να γίνει ένα με την επιτυχία.
4.Πρέπει να εκπαιδευτεί σε αυτό που θέλει να πετύχει.
5.Πρέπει να γίνει ο καλύτερος και να είναι ένα βήμα μπροστά.
6.Πρέπει να θυμάται ότι η επιτυχία δεν είναι ένα γεγονός αλλά μια επίπονη διαδικασία.
7.Πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς.

Οι North Trainers συμμετέχουν με άριστους συνεργάτες σε όλα τα παραπάνω βήματα των υποψηφίων προς την επιτυχία, και αυτό το καταδεικνύουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανεβαίνουμε το βάθρο της επιβράβευσης όλοι μαζί γιατί απλώς ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ο προγραμματισμός μας εκτελείτε με επιτυχία και ολοκληρώνουμε αποτελεσματικά όλο το προπονητικό μας πλάνο, τις ενημερώσεις γονέων, τις συμβουλευτικές μας δραστηριότητες από Ψυχολόγους, Διατροφολόγους, Φυσικοθεραπευτές και Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Τα αποτελέσματα της συλλογικής αυτής προσπάθειας, είναι υπεράνω των προσδοκιών μας, καθώς διαθέτουμε τις περισσότερες επιτυχίες Πανελλαδικά .

Αποδεικνύουμε, ότι οι NorthTrainers είναι μια Ομάδα οικογένειας, μια Ομάδα που διαμορφώνει κουλτούρα, όραμα, στόχους, και μέσω της υπεύθυνης, ποιοτικής, αποδοτικής και συνεχούς δουλειάς, παράγει αποτελέσματα. Φυσικά αυτή η οικογένεια μεγαλώνει αφάνταστα με την συμμετοχή των παιδιών που κάθε χρονιά γίνεται και μεγαλύτερη έχοντας αρωγούς στην προσπάθεια αυτή τους γονείς , που από την αρχή μέχρι το τέλος μας στηρίζουν.

Τέλος, υπάρχουν και κάποια μέλη της οικογένειας των NorthTrainers που είναι οι πυλώνες αυτής της επιτυχημένης πορείας της ομάδας. Οι προπονητές, τα υποστηρικτικά και διοικητικά στελέχη, οι εξωτερικοί σύμβουλοι. Συνεργάτες με ήθος, επαγγελματισμό, συνέπεια, ποιότητα, αποτελεσματικότητα.

Η συμβολή τους στην ανάπτυξη της ομάδας μας είναι καθοριστική: 17 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, 4 χρόνια στην Λάρισα και στον Βόλο!!!

Δεν χάνουμε ούτε ένα λεπτό! Με τεράστιο αριθμό διαθέσιμων προπονήσεων, με διαδικτυακή προπονητική όπου απαιτείται , με καθημερινή παρότρυνση, και με εφαρμογή πλέον & της σύγχρονης τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα καταφέρνουμε να βγαίνουμε πάντα πρώτοι...

Αυτοί είναι οι NorthTrainers!!!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Για την αποτελεσματική αθλητική προετοιμασία παρέχει γήπεδα για προπονήσεις στίβου , γυμναστήρια, κολυμβητήρια για προπονήσεις υγρού στίβου, άριστη υλικοτεχνική υποδομή και σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης, φυσικοθεραπευτήρια, προσωπικό πρόγραμμα διατροφής, ψυχομετρικά τεστ, εργομετρικό έλεγχο , δίκτυο συνεργατών και όλα αυτά σε προσιτά οικονομικά πακέτα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Kαυτανζόγλειο Στάδιο - Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων - Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης - Δημοτικό Στάδιο Καλαμαριάς - Στάδιο Θερμής (Σ.Ε.Φ.Α.Α) - Εθνικό Κολυμβητήριο

ΛΑΡΙΣΑ: Στάδιο Αλκαζάρ - Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας

ΒΟΛΟΣ:Πανθεσσαλικό Στάδιο - ΕΑΚ Βόλου - Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας

ΣΤΟΧΟΣ

H ταχεία εξάπλωση της ομάδας των North Trainers πανελλαδικά σε όσο το δυνατό περισσότερες πόλεις προκειμένου να παρέχουμε στο μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων παροχές υψηλού επιπέδου συμβάλλοντας έτσι ως αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να εισαχθουν στις σχολές που επιθυμούν.

Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη ζήτηση που υπάρχει από γονείς μαθητών-μαθητριών σε όλη την Ελλάδα για μια τέτοιου είδους υπηρεσία που δυστυχώς δεν υπάρχει στις πόλεις διαμονής τους.

Η επιλογή των συνεργατών θα γίνει με αυστηρά κριτήρια προκειμένου να προσφέρουμε σε όλους και όλες την ίδια ακριβώς παροχή υπηρεσίας!!!!!!

ΠΛΗΡΗΣ ΛΥΣΗ

H North Trainers προσφέρει μια πλήρη λύση ώστε να μη χρειάζεται κάποιος να απευθυνθεί οπουδήποτε αλλού, καθώς έκτος από τις προπονήσεις προσφέρει την Ψυχομετρική Δοκιμασία, τις Υγειονομικές Εξετάσεις και την συμπλήρωση – υποβολή των αιτήσεων.

NorthTrainers σημαίνει γνώση, οργάνωση, εξειδίκευση, εμπειρία, θετικό αποτέλεσμα σε όλα όσα αφορούν την διαδικασία εισαγωγής ώστε γονέας & μαθητής/τρια να νιώθουν ασφάλεια έχοντας δίπλα τους μια Ομάδα που μπορεί να τους βοηθήσει-συμβουλέψει σε όλα.

  1. ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ –ΤΕST ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
  3. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ- TEST
  4. ΤEST ΜΥΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
  5. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ –ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
  6. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
  7. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
  8. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ
  9. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
  10. STUDY BOT EMPLOY EDU
Περισσότερα...

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η ομάδα αποτελείται από άτομα με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και αποδεδειγμένη εμπειρία. Εξειδικευμένοι και αξιόλογοι προπονητές, ειδικοί διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, φυσικοθεραπευτές, εργοφυσιολόγος, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού, διοικητικό προσωπικό, απαρτίζουν την ομάδα που συνεργάζεται άψογα με τους υποψηφίους και τους γονείς τους για το επιθυμητό αποτέλεσμα, την επιτυχία!

Διαθέτουμε την κορυφαία ομάδα υποστήριξης από 56 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων!!!

Εξειδικευμένοι και αξιόλογοι Προπονητές (40)
Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού (2)
Διατροφολόγοι (3)
Φυσιοθεραπευτές (4)
Ψυχολόγος (1)
Εργοφυσιολόγος (1)
Διοικητικό Προσωπικό (4)
Αθλητικός Ψυχολόγος (1)

Περισσότερα...

NORTH TRAINERS FRANCHISE

Το Franchising αποτελεί μια επιχειρηματική συνεργασία δύο πλευρών, του Δικαιοπαρόχου (Franchisor) ή Ομάδας και του Δικαιοδόχου (Franchisee) ή Συνεργάτη. Ο Συνεργάτης είναι σε θέση, με τη μέθοδο αυτή, να δημιουργήσει μια σύγχρονη επιχειρηματική μονάδα Αθλητικης Προετοιμασιας, χωρίς να διαθέσει χρόνο και χρήματα για έρευνα σχετικά με τη λειτουργία, την οργάνωση και τον έλεγχο της επιχείρησης του, ενώ από την άλλη πλευρά, η Ομάδα εξασφαλίζει την ταχεία γεωγραφική της εξάπλωση. Ο Συνεργάτης εκμεταλλεύεται όλη την τεχνογνωσία που διαθέτει η Ομάδα για να ξεκινήσει την επιχείρηση του, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του να συμμετέχει σε μια επιχείρηση με ήδη γνωστό και επιβεβλημένο όνομα στην αγορά, μειώνοντας στο ελάχιστο το ρίσκο της επένδυσης του. Η Ομάδα μεταφέρει όλη της την τεχνογνωσία, σύστημα λειτουργίας, σύστημα Marketing, σύστημα εκπαίδευσης, , και ουσιαστικά όλον τον πλούτο πληροφόρησης που διαθέτει, στον Συνεργάτη. Επίσης, εκπαιδεύει τον Συνεργάτη στην αρχή της συνεργασίας και παρέχει συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη καθ'όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

H ΟΜΑΔΑ στα πλαίσια του πακέτου Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη:
• το σήμα της
• τεχνογνωσία στη σχεδίαση και οργάνωση
• λειτουργική υποστήριξη
• πλήρη και συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση
• διαφημιστική υποστήριξη και δραστηριότητες Marketing
• στρατηγικές συνεργασίες