2ο ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ NORTH TRAINERS

2ο ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ NORTH TRAINERS
Άλλη μία διάκριση, άλλο ένα χρυσό βραβείο για την ομάδα μας, τους North Trainers. Μετά από την διάκριση από τα FITNESS AWARDS με το Χρυσό βραβείο για τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, ήρθε και δεύτερο χρυσό βραβείο από τα EDUCATION LEADERS AWARDS για το πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ στην κατηγορία μέθοδος προετοιμασίας για ειδικούς διαγωνισμούς.
Τα Education Leaders Awards διοργανώνονται κάθε χρονιά με στόχο να αναδείξουν τις εκπαιδευτικές μονάδες, τις δραστηριότητες, καθώς και τον εκπαιδευτικό της χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.
Κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές Λυκείου προσέρχονται στις Πανελλήνιες με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στις σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας (Στρατιωτικές σχολές, Αστυνομική Ακαδημία, Πυροσβεστική, Λιμενικό). Εκτός από τον βαθμό των εξετάσεων, έχουν να αντιμετωπίσουν και μια σειρά δύσκολων δοκιμασιών, όπως Υγειονομικές εξετάσεις, Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες και Αθλητικές Δοκιμασίες. Έως την φετινή χρονιά ένας σημαντικός αριθμός εξαίρετων μαθητών έμενε εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στις παραπάνω σχολές γιατί δεν κατάφερνε να περάσει τις δοκιμασίες αυτές ή έκανε κάποιο λάθος στην διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων και συγκέντρωσης των αναρίθμητων δικαιολογητικών. Το Πλήρες Πρόγραμμα Προετοιμασίας αποτελεί μια μοναδική καινοτομία γιατί στην ουσία ανέλαβε εξ ολοκλήρου την πλήρη ενημέρωση χιλιάδων οικογενειών, την κατάρτιση τους στις απαιτήσεις των εξετάσεων, στην επιστημονική και αθλητική τους προετοιμασία αλλά και στην καθοδήγηση βήμα-βήμα έως το τελευταίο στάδιο των εξειδικευμένων διαδικασιών. Για το λόγο αυτό, ένωσαν τις δυνάμεις τους 2 κορυφαίοι Εκπαιδευτικοί Φορείς, ο καθένας στον τομέα του, και κατάφεραν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα:
Οι συντελεστές του έργου είναι 2 κορυφαίοι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί με μακρόχρονη εμπειρία:
Α. Η Labora Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, ένας από τους σημαντικότερους ιδιωτικούς φορείς επαγγελματικού προσανατολισμού και πολυβραβευμένους στους προηγούμενους διαγωνισμούς (Χρυσό το 2022 για το application SPOUDES, Αργυρό του 2022 για το Πλήρες Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Χάλκινο το 2021 για το πρώτο Υβριδικό Βιβλίο στην Ελλάδα με τίτλο: ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ).
Β. Οι Northtrainers, η μεγαλύτερη ομάδα Αθλητικής Προετοιμασίας στην Ελλάδα με παρουσία 20 ετών στον χώρο και παρουσία σε 4 πόλεις (Αθήνα από το Σεπτέμβριο , Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λάρισα) και μεγάλη εμπειρία ετών στον χώρο της προετοιμασίας αθλητών και μαθητών. Πρόσφατα βραβευμένη από τα FITNESS AWARDS με το Χρυσό βραβείο για τις καινοτόμες υπηρεσίες της.
Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας, που μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους. Οι βραβεύσεις μας δίνουν δύναμη και ενθάρρυνση να συνεχίσουμε το ποιοτικό έργο μας, να το βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, και να στοχεύουμε πάντα την αριστεία.