parallax background

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι  North Trainers  αναλαμβάνουν την σωστή και ολοκληρωμένη Αθλητική Προετοιμασία Υποψηφίων για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές Σχολές , Αστυνομικές Σχολές , Πυροσβεστική Ακαδημία , Λιμενικό Σώμα & τα ΤΕΦΑΑ μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.

H ιδέα γεννήθηκε από την ανάγκη των μαθητών για σίγουρη επιτυχία στις πρακτικές δοκιμασίες, καθώς από αυτές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η δικαίωση των κόπων ολόκληρων χρόνων και η επίτευξη των στόχων - ονείρων της ζωής τους. Κατανοώντας λοιπόν την αγωνία τους να θεμελιώσουν την πιθανότητα της επιτυχίας, έχουν αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο στηρίζεται στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους προπονητικής και σε τακτικούς ελέγχους επιδόσεων.

ΠΑΡΟΧΕΣ

 

Διαθέτουμε την κορυφαία ομάδα υποστήριξης από 56 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων!

Εξειδικευμένοι και αξιόλογοι Προπονητές (40)
Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού (2)
Διατροφολόγοι (3)
Φυσιοθεραπευτές (4)
Ψυχολόγος (1)
Εργοφυσιολόγος (1)
Διοικητικό Προσωπικό (4)
Αθλητικός Ψυχολόγος (1)

 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

EΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

  • Με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο χώρο. Επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, οργανωμένοι και με πλάνο που καλύπτει και τη πιο μικρή λεπτομέρεια, αλλά πάνω από όλα με όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν. Πραγματικό ενδιαφέρον για κάθε παιδί που αναλαμβάνουν. Μια οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα που με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.
  • Από το Γυμνάσιο ακόμη ήξερα ότι θέλω να περάσω ΤΕΦΑΑ. Πέτυχα τον στόχο μου αυτόν και το οφείλω κατά πολύ στην ομάδα North trainers, η οποία στάθηκε σαν οικογένεια στο πλευρό μου χαρίζοντάς μου τη γνώση, την καθοδήγηση, την οργάνωση και την κατανόηση που χρειαζόμουν. Η ομάδα αυτή με έκανε να αγαπώ όχι μόνο τη θέσπιση υψηλών προσωπικών στόχων, αλλά και το ταξίδι προς αυτούς. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου North trainers!
  • Μία ομάδα! Μία οικογένεια! Αυτές είναι οι λέξεις για να περιγράψει κάποιος πραγματικά αυτό που ζήσαμε. Άνθρωποι επαγγελματίες που ήταν δίπλα μας όχι μόνο ως προπονητές αλλά και ως φίλοι και υποστηρικτές καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Ιδιαιτέρως για μένα που έπρεπε να χάσω αρκετά κιλά για να καταφέρω τον στόχο μου ήταν εκεί και δεν σταμάτησαν να με εμψυχώνουν. Ακόμα κέρδισα αρκετές φιλίες που ακόμα και σήμερα είναι πλάι μου! Το ευχαριστώ είναι λίγο για την δουλειά που κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε!
  • Ονομάζομαι Γιώργος Βούλγαρης είμαι απόφοιτος παραγωγικής σχολής (ΣΜΥ) και θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για το πως με βοήθησε η ομάδα των North Trainers να πιάσω τα απαιτούμενα όρια στις δοκιμασίες για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές αλλά και να βελτιωθώ σαν άνθρωπος. Αρχικά η εν λόγω ομάδα αποτελείται από άρτια καταρτισμένους ανθρώπους σε όλους τους τομείς και σε όλα τα πόστα. Πρόκειται για μια ομάδα που με το πέρας του χρόνου την νιώθεις σαν «οικογένεια». Είναι πάντα δίπλα όταν τους χρειαστείς για να ακούσεις μια πιο έμπειρη αλλά και πιο αντικειμενική άποψη για οτιδήποτε σε απασχολεί. Το κλίμα είναι άριστο και όλα λειτουργούν με γνώμονα την βελτίωση τόσο των αποτελεσμάτων σου αλλά και την βελτίωση σαν άνθρωπος Όποτε από την δίκη μου εμπειρία θεωρώ πως η ομάδα των North trainers είναι μονόδρομος για την επιτυχία!!!
  • Όταν υπάρχει στόχος απαιτείται και αφοσίωση. Υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά και άνθρωποι ικανοί να σου προσφέρουν την βοήθεια που χρειάζεσαι! Η οικογένεια των North trainers στήριγμά μου καθ'ολη τη διάρκεια του Λυκείου πίστεψε σε εμένα και με την στοχευμένη καθοδήγηση τους κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου! Η οργάνωση στο προπονητικό πλάνο, η ψυχραιμία και η επαγγελματική τους συμπεριφορά επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό όμως για αυτήν την ομάδα είναι το οικογενειακό και ζεστό περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει οι άξιοι αυτοί προπονητές που την συναποτελούν. Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε αυτόν τον αγώνα! Αντιθέτως, είχα την ψυχολογική υποστήριξη που χρειαζόμουν και ένιωθα την αγάπη και την κατανόηση τους. Έτσι δεν σταμάτησα να προσπαθώ μέχρι που τα καταφέραμε μαζί!!

North Trainers

Franchise στο μεγαλύτερο πανελλαδικά προπονητικό team

Διαθέτουμε το Μεγαλύτερο Δίκτυο Προπονητών ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

2150+

Επιτυχόντες μαθητές

97%

Επιτυχία

19+

Χρόνια εμπειρίας

Katerina Batsika
Katerina Batsika
28. Iούλιος, 2023.
Καταπληκτική συνεργασία με τα παιδιάαπο εξαιρετικοιυς επαγγελματίες. Ευχαριστούμε πολύ τον Κο. Κώστα για την στοχευμένη και μεθοδευμένη προπόνηση και την ψυχολογική υποστήριξη που συνέβαλλαν στο να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Xanthisot Tzitska
Xanthisot Tzitska
27. Iούλιος, 2023.
Η οικογένεια της Νorth trainers συνέβαλε πραγματικά στην εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου. Η υπομονή και επιμονή των προπονητών για βέλτιστες επιδόσεις, μου χάρισαν συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης από την επιτυχία των αθλητικών δοκιμασιών, τα οποία με τη σειρά τους λειτούργησαν ενθαρρυντικά για την επιτυχία των γραπτών εξετάσεων!!!
Κωνσταντίνος Μαντάς
Κωνσταντίνος Μαντάς
17. Iούνιος, 2023.
Στοχευμένη και μεθοδευμένη δουλειά, σε ένα υγιές περιβάλλον με άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις, από έμπειρους ανθρώπους που έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να βοηθήσουν τα παιδιά να πετύχουν όσο το δυνατόν υψηλότερες επιδόσεις στις εξετάσεις των αθλημάτων. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για την προετοιμασία ενόψει των αθλητικών δοκιμασιών των Στρατιωτικών σχολών, αστυνομίας και πυροσβεστικής, όσο και για τις εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ.
Maria Lamprianidou
Maria Lamprianidou
17. Iούνιος, 2023.
Οι καλύτεροι όλου του κόσμου 💪🏼
elena kapa
elena kapa
17. Iούνιος, 2023.
Δεν έχω λόγια για αυτήν την ομάδα!! Όλοι εκεί μέσα είναι ένας και ένας, επαγγελματίες που αγαπάνε αυτό που κάνουν και κυρίως είναι κοντά στα παιδιά. Έχουν απίστευτα πολλές γνώσεις στο αντικείμενό τους και όντως παλεύουν για να καταφέρουν τα παιδιά τους στόχους τους. Και πάνω από όλα είναι καλοί άνθρωποι με χιούμορ. Είναι απλά τοππππ!!!
nikos gousios
nikos gousios
17. Iούνιος, 2023.
Όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες και πραγματικά καταφέρνουν μέσα από μεθοδική δουλειά να επιτύχεις τον στόχο σου! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!